Війна в Україні
На Краматорському напрямку загинув герой-залізничник, монтер колії з Апостолово Дмитро Шрамко

На Краматорському напрямку загинув герой-залізничник, монтер колії з Апостолово Дмитро Шрамко

На захист країни встало чимало працівників Апостолівської дистанції колії регіональної філії «Придніпровська залізниця». Серед них і монтер колії Дмитро Шрамко. Він 6 років працював у дистанції. До справи ставився відповідально, йому навіть доручили виконувати обов’язки бригадира 3-го околодка. Та коли розпочалася повномасштабна війна, 35-річний Дмитро добровольцем пішов до лав ЗСУ наприкінці березня.

Про це повідомляє пресслужба УЗ.

«Підрозділ Дмитра захищав рідну землю на Донеччині, на одному з найскладніших напрямків — краматорському. Тут рашисти в липні та на початку серпня вели активні штурмові дії, постійно обстрілювали з артилерії населені пункти», - пишуть залізничники.

7 серпня поблизу села Івано-Дар’ївка, виконуючи бойове завдання, Дмитро Шрамко загинув.

16 серпня в Апостоловому провести в останню путь героя-залізничника прийшли сотні містян та колег Дмитра. Живим коридором подяки вони зустріли кортеж із загиблим захисником.

«Довго буде гоїтися душевна рана від тяжкої втрати у рідних. Та найбільш гостро сприйняли смерть батька восьмирічний син Кирило та п’ятирічна крихітка Єва, за щасливе майбутнє яких і поклав голову Дмитро.

Глибоко співчуваємо родині загиблого та всім, хто його знав. Збережемо пам'ять про кожного полеглого на полі бою залізничника», - пишуть колеги загиблого воїна.

Вічна пам’ять герою!

Читайте також: Ситуація на ЗАЕС, підрив штабу підготовки до референдуму та заклик до евакуації: Ситуація в Запорізькій області на ранок 26 серпня;

«Ніч з дев’ятьма обстрілами...»: ситуація в Дніпропетровській області станом на ранок 26 серпня;

2022-08-26 18:00:00
true
Відео Дня









Архів Новин